Kontakt VackraLiv


VackraLiv YogaDesign

VackraLivHomestyling 

 Passion for your home! 

Som visual merchandise i över 12 år med en stark kreativitet och skapande utvecklade jag min passion för inredning & styling. Med bakrund inom mode, inköp & design är jag även utbildad till certifierad homestylist och min passion är att skapa levande & vackra rum med en modern & personlig touch och unikness som ger bästa förutsättningarna vid försäljning av ditt hem. 

Portfolio

Homestyling av Gabriella Löfgren, VackraLiv Homestyling

Assisterande stylist full styling

Renovering & styling av VackraLiv Homestyling

Projekt sommarhus planritning, moodboard, kollage

Projekt styling trend/modern tappning

YogaWellness

Passion for Life & Yoga!

För 10 år sedan fann jag min passion för yogan som gav mig mer balans, att vara mer närvarande i nuet & en ökad psykisk & fysisk styrka. I över 11 år var jag en ambitiös och högpresterande egen företagare inom Retail. Yogan gav mig tid för återhämtning, bygga upp fysiska slitningar & medvetenhet att lyssna på kroppen med medkänsla. Yogan, meditation & mindfulness fick mig att lyssna på min inre röst & jag tog ett medvetet val till inre utveckling.

Passionen och nyfikenheten för yogans starka verktyg för ett hälsosamt liv och med livsglädje har växt sedan dess & tog mig våren 2019 till Ericiera, Portugal, för yogalärarutbildning med Global Yoga. Min önskan är att föra vidare min egna personliga erfarenhet av yogan tillsammans med Global Yogas yogalära, för att hjälpa fler att finna glädjen i yogapraktik, få ökad livsglädje & en inre balans varje dag! www.globalyoga.se. 

Yogalektioner   

1 tillfälle a 1,5 h Priser kommer inom kort!

Jag kommer hem till dig annars praktiserar vi i centrala Göteborg. Vid förfrågningar kontakta mig gärna. Erbjuder även yoga för företag. 

Namasté,

Gabriella Löfgren

Välkommen att följa VackraLiv

Kontakt VackraLiv

Gabriella Löfgren
Yogalärare, Stylist & Designer
info@vackraliv.se


Länkar: 

SvenskaLänkar.com

 
© Copyright VACKRALIV Yoga & Konsult